Loading...

#سوال_1381_ آیا شنا کردن و شستشوی بدن در استخری که کفار و ناصبی ها هم در آن هستند نهیی دارد؟


هَلْ یَکْرَهُ الإغْتِسَال وَ السِّبَاحَة فی حَوضٍ یَسْبَحُ فیه النَّواصِب و الکُّفَار وَ أَمْثَالهم؟

#غسل


✅پاسخ : به روایت زیر توجه فرمایید :


1⃣الْحُسَیْنُ بْنُ مُحَمَّدٍ وَ مُحَمَّدُ بْنُ یَحْیَی عَنْ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ سَعْدٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ سَالِمٍ عَنْ مُوسَی بْنِ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ مُوسَی قَالَ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیِّ بْنِ جَعْفَرٍ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ الرِّضَا قَالَ: مَنْ أَخَذَ مِنَ الْحَمَّامِ خَزَفَةً فَحَکَّ بِهَا جَسَدَهُ فَأَصَابَهُ الْبَرَصُ فَلَا یَلُومَنَّ إِلَّا نَفْسَهُ وَ مَنِ اغْتَسَلَ مِنَ الْمَاءِ الَّذِی قَدِ اغْتُسِلَ فِیهِ فَأَصَابَهُ الْجُذَامُ فَلَا یَلُومَنَّ إِلَّا نَفْسَهُ قَالَ مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیٍّ فَقُلْتُ لِأَبِی الْحَسَنِ إِنَّ أَهْلَ الْمَدِینَةِ یَقُولُونَ إِنَّ فِیهِ شِفَاءً مِنَ الْعَیْنِ فَقَالَ کَذَبُوا یَغْتَسِلُ فِیهِ الْجُنُبُ مِنَ الْحَرَامِ وَ الزَّانِی وَ النَّاصِبُ الَّذِی هُوَ شَرُّهُمَا وَ کُلُّ خَلْقٍ مِنْ خَلْقِ اللَّهِ ثُمَّ یَکُونُ فِیهِ شِفَاءٌ مِنَ الْعَیْنِ إِنَّمَا شِفَاءُ الْعَیْنِ قِرَاءَةُ الْحَمْدِ وَ الْمُعَوِّذَتَیْنِ وَ آیَةِ الْکُرْسِیِّ وَ الْبَخُورُ بِالْقُسْطِ وَ الْمُرِّ وَ اللُّبَانِ

📚 الکافی ج6ص503

امام رضا صلوات اللَّه علیه فرمود : کسی که یک تکه سفال از داخل حمام (عمومی) برداشت و با آن به بدن خود کشید و دچار بیماری پیسی شد، هرگز کسی جز خودش را سرزنش نکند.
و کسی که از آبی که در آن غسل (و شستشوی بدن) شده است، غسل (و شستشوی بدن) کند و در نتیجه دچار بیماری جذام شود، هرگز کسی غیر از خودش را سرزنش نکند!

محمد بن علی (راوی حدیث) گوید : من به امام ابوالحسن الرضا صلوات اللَّه علیه گفتم : همانا اهل مدینه می گویند در چنین آبی شفای چشم است! امام فرمودند : دروغ گفته اند! همانا فردی که از حرام جنب شده است و فرد زناکار و ناصبی که از این دو بدتر است و هر خلقی از خلق الهی در آن غسل و شستشو می کنند، آن وقت در آن شفای چشم باشد؟؟! همانا #شفای_چشم قرائت سوره حمد و سوره ناس و فلق و آیةالکرسی و بخور دادن با قُسْط(که چوبی از گیاهان دارویی است) و مُرّ (که صمغ درختی است) و کُندر می باشد!



✅ هر چند استخر به خاطر کُر بودن، آب آن در صورت برخورد با نجاسات پاک است و غسل کردن در آن صحیح است، ولی با توجه به روایت فوق، غسل و شستشو در استخری که نواصب و زناکار و جنب شده‌ی از حرام و امثال آنها غسل و شستشو می کنند، به خاطر خوف ابتلا به بیماری جذام نهی شده است، هر چند به خاطر رخصت های وارده در برخی روایات حرام نمی باشد.


اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیَةَ وَ النَّصْر

https://t.me/porseshvapasokhe

نظرات (0)

...
نام۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹