Loading...

#سوال_1895_ نشانه شراکت شیطان در نطفه چیست؟




✅ پاسخ : به روایات زیر توجه فرمایید :


1⃣قَالَ الصَّادِقُ علیه السلام إِذَا أَتَی أَحَدُکُمْ أَهْلَهُ فَلْیَذْکُرِ اللَّهَ فَإِنَّ مَنْ لَمْ یَذْکُرِ اللَّهَ عِنْدَ الْجِمَاعِ وَ کَانَ مِنْهُ وَلَدٌ کَانَ ذَلِکَ شِرْکَ شَیْطَانٍ وَ یُعْرَفُ ذَلِکَ بِحُبِّنَا وَ بُغْضِنَا

📚الفقیه ج۳ص۲۵۶

امام صادق صلوات اللَّه علیه فرمود : هنگامی که یکی از شما سراغ همسرش می رود، باید ذکر إلهی بگوید، زیرا کسی که نزد جماع ذکر إلهی نگوید و فرزندی حاصل شود، شیطان در آن شریک است و این امر به دوستی و دشمنی ما شناخته می‌شود!


2⃣عَنْ هِشَامِ بْنِ سَالِمٍ عَنْ أَبِی عَبْداللَّهِ فِی النُّطْفَتَیْنِ اللَّتَیْنِ لِلْآدَمِیِّ و الشَّیْطَانِ إِذَا اشْتَرَکَا فَقَالَ أَبُوعَبْداللَّهِ رُبَّمَا خُلِقَ مِنْ أَحَدِهِمَا وَ رُبَّمَا خُلِقَ مِنْهُمَا جَمِیعاً.

📚الکافی ج۵ص۵٠٣

امام صادق صلوات اللَّه علیه در مورد دو نطفه ای که آدمی و شیطان با هم شرکت می کنند فرمود : گاهی از یکی از آن دو نطفه خلقت می شود و گاهی از هر دو خلقت می شود!


3⃣عن سَیْفِ بْنِ عَمِیرَةَ قال قال الصَّادِقُ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ علیهماالسّلام مَنْ لَمْ یُبَالِ مَا قَالَ و مَا قِیلَ فِیهِ فَهُوَ شِرْکُ شَیْطَانٍ وَ مَنْ لَمْ یُبَالِ أَنْ یَرَاهُ النَّاسُ مُسِیئاً فَهُوَ شِرْکُ شَیْطَانٍ وَ مَنِ اغْتَابَ أَخَاهُ الْمُؤْمِنَ مِنْ غَیْرِ تِرَةٍ بَیْنَهُمَا فَهُوَ شِرْکُ شَیْطَانٍ وَ مَنْ شَعِفَ بِمَحَبَّةِ الْحَرَامِ وَ شَهْوَةِ الزِّنَا فَهُوَ شِرْکُ شَيْطانٍ...

📚خصال ص٢١۶

امام صادق صلوات اللَّه علیه فرمود : کسی که باکی ندارد چه می گوید و چه چیزی در مورد او می گویند، پس این از شرکت شیطان (در نطفه) است! و کسی که باکی ندارد که مردم او را در حال گناه ببینند، از شرکت شیطان است! و کسی که بدون در بین بودن هیچ کینه و دشمنی، غیبت برادر مؤمن خود را نماید، پس آن از شراکت شیطان (در نطفه) است! و کسی که در مورد دوست داشتن حرام و شهوت زنا عاشق و بیقرار باشد، پس آن از شرکت شیطان (در نطفه) است!


4⃣عَنِ الْمُفَضَّلِ قَالَ قال أَبُوعَبْداللَّه علیه السلام: إِنَّ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ خَلَقَ الْمُؤْمِنِینَ مِنْ نُورِ عَظَمَتِهِ و جَلَالِ کِبْرِیَائِهِ فَمَنْ طَعَنَ عَلَیْهِمْ أَوْ رَدَّ عَلَیْهِمْ قَوْلَهُمْ فَقَدْ رَدَّ عَلَی اللَّهِ فِی عَرْشِهِ وَ لَیْسَ مِنَ اللَّهِ فِی شَیْءٍ إِنَّمَا هُوَ شِرْکُ شَیْطَان

📚ثواب الأعمال ص۲۱۴.

امام صادق صلوات اللَّه علیه فرمود : همانا اللَّه مؤمنین را از نور عظمت و جلال کبریاء خود آفرید! پس کسی که بر آنها طعنه بزند یا گفتار آنها را ردّ نماید، قطعاً اللَّه را در عرشش ردّ نموده است و جایگاهی نزد اللَّه ندارد، همانا آن (نشانه) شرکت شیطان (در نطفه) است!


5⃣عن أَبِی بَصِیرٍ عن أَبِی عَبْداللَّهِ قال: إِنَّ مِنْ عَلَامَاتِ شِرْکِ الشَّیْطَانِ الَّذِی لَا یُشَکُّ فِیهِ أَنْ یَکُونَ فَحَّاشاً لَا یُبَالِی ما قَالَ و لَا مَا قِیلَ فِیهِ

📚الکافی ج٢ص٣٢٣

امام صادق صلوات اللَّه علیه فرمود : همانا از نشانه های شرکت شیطان (در نطفه) که در آن تردید نمی شود این است که فرد فحّاش باشد، باکی از آنچه می گوید و از آنچه در مورد او گفته می شود نداشته باشد!


6⃣عَنِ الحلبی قال: قال أَبُوعَبْداللَّه فی الرَّجُلِ إِذَا أَتَی أَهْلَهُ و خَشِیَ أَنْ یُشَارِکَهُ الشَّیْطَانُ قَالَ یَقُولُ بِسْمِ اللَّهِ وَ یَتَعَوَّذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطان

📚کافی ج۵ص۵۰۲

امام صادق صلوات اللَّه علیه در مورد مردی که سراغ همسر خود می رود و ترس دارد که شیطان با او شریک شود فرمود : بسم اللَّه و «أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیم» بگوید!


✅ با توجه به روایات فوق و غیره، اگر مردی هنگام مقاربت بسم اللَّه یا أدعیه وارده را نگوید، شیطان همان کارهای مرد را انجام می دهد و در نطفه شریک می شود! و اگر فرزندی حاصل شود، گاهی فقط از نطفه مرد و گاهی فقط از نطفه شیطان است! و گاهی هر دو در آن شریک هستند!


✅ برای کسی که شیطان در نطفه او شریک شده است، نشانه هایی حتی در حد بدزبانی و بغض أهل بيت و... در روایات آمده است که برخی از آنها در روایات فوق آمده است.


✅ از این روایات باید شدت اهمیت بسم اللَّه و استعاذه گفتن و دعاهای وارده در هنگام مقاربت را متوجه شویم.


✅ متأسفانه به دلائل مختلف از جمله دور کردن مردم از روایات أهل بيت صلوات اللَّه علیهم اجمعین، بسیاری از مردم شدت اهمیت بسم اللَّه گفتن و دعا در هنگام مقاربت را نمی دانند یا به آن اهمیت نمی دهند و برخی نتائج سوء آن در جامعه قابل مشاهده است!


✅ وِرد شیعه :
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ و الْعَافِیَةَ و النَّصْر

https://t.me/porseshvapasokhe

نظرات (0)

...
نام۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹