Loading...

#سوال_1863_ مُهر زدن بر تربت قبر امام حسین صلوات اللَّه علیه برای چیست و چگونه است؟





✅ پاسخ : به احادیث زیر توجه فرمایید :


1⃣عَنْ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ رَفَعَهُ قَالَ: قَالَ: الْخَتْمُ عَلَی طِینِ قَبْرِ الْحُسَیْنِ أَنْ یُقْرَأَ عَلَیْهِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ.

📚الکافی ج۴ص۵۸۸

علی بن محمد به صورت مرفوع روایت نموده است که (امام) فرمودند : مُهر زدن بر تربت قبر امام حسین صلوات اللَّه علیه این است که سوره «إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ» بر آن قرائت شود!


2⃣عَنْ عَبْداللَّهِ الْأَصَمِّ عَنْ أَبِی عَمْرٍو شَیْخٍ مِنْ أَهْلِ الْکُوفَةِ عَنِ الثُّمَالِیِّ عَنْ أَبِی عَبْداللَّهِ علیه السلام قَالَ: کُنْتُ بِمَکَّةَ وَ ذَکَرَ فِی حَدِیثِهِ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاکَ إِنِّی رَأَیْتُ أَصْحَابَنَا یَأْخُذُونَ مِنْ طِینِ الْحُسَیْنِ یَسْتَشْفُونَ بِهِ هَلْ فِی ذَلِکَ شَیْءٌ مِمَّا یَقُولُونَ مِنَ الشِّفَاءِ قَالَ قَالَ یُسْتَشْفَی بِمَا بَیْنَهُ وَ بَیْنَ الْقَبْرِ عَلَی رَأْسِ أَرْبَعَةِ أَمْیَالٍ... إلی أَنْ قَالَ... وَ یُفْسِدُهَا الشَّیَاطِینُ وَ الْجِنُّ مِنْ أَهْلِ الْکُفْرِ مِنْهُمْ یَتَمَسَّحُونَ بِهَا وَ مَا تَمُرُّ بِشَیْءٍ إِلَّا شَمَّهَا وَ أَمَّا الشَّیَاطِینُ وَ کُفَّارُ الْجِنِّ فَإِنَّهُمْ یَحْسُدُونَ ابْنَ آدَمَ عَلَیْهَا فَیَتَمَسَّحُونَ بِهَا فَیَذْهَبُ عَامَّةُ طِیبِهَا وَ لَا یَخْرُجُ الطِّینُ مِنَ الْحَیْرِ إِلَّا وَ قَدِ اسْتَعَدَّ لَهُ مَا لَا یُحْصَی مِنْهُمْ وَ اللَّهِ إِنَّهَا لَفِی یَدَیْ صَاحِبِهَا وَ هُمْ یَتَمَسَّحُونَ بِهَا وَ لَا یَقْدِرُونَ مَعَ الْمَلَائِکَةِ أَنْ یَدْخُلُوا الْحَیْرَ وَ لَوْ کَانَ مِنَ التُّرْبَةِ شَیْءٌ یَسْلَمُ مَا عُولِجَ بِهِ أَحَدٌ إِلَّا بَرَأَ مِنْ سَاعَتِهِ فَإِذَا أَخَذْتَهَا فَاکْتُمْهَا وَ أَکْثِرْ عَلَیْهَا ذِکْرَ اللَّهِ جَلَّ وَ عَزَّ...

📚کامل الزیارات ص280

ثمالی گوید : من در مکه بودم و به امام صادق صلوات اللَّه علیه گفتم : فدایت شوم! من می بینم که اصحاب ما تربت امام حسین صلوات اللَّه علیه را برمی دارند و از آن شفاء طلب می کنند! پس آیا در آن چیزی از شفائی که می گویند هست؟ امام فرمودند : تا مسافت چهار میل از آن شفاء طلب می شود!
تا آنجا که فرمود : و شیاطین و أجنهٔ أهل کفر بر آن دست می کشند و آن را فاسد می کنند و به چیزی عبور نمی کند مگر اینکه آن را می بوید. اما شیاطین و کفار جنّ در مورد آن بر فرزندان آدم حسادت می ورزند و آن را لمس می کنند و در نتیجه اکثر خوشبویی آن از بین می رود و تربت حائر خارج نمی شود مگر اینکه بیشمار از آنها برای آن آماده می شوند. به اللَّه قسم که تربت در دست صاحب آن است و آنها بر آن دست می کشند و با وجود ملائکه، آنها نمی توانند وارد حائر شوند و اگر چیزی از تربت سالم بماند، هیچ کسی با آن معالجه نمی شود مگر اینکه در همان ساعت از بیماری شفاء پیدا می کند. پس هنگامی که آن را برداشتی، آن را پنهان کن و بر آن ذکر اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ زیاد بگو....


✅ با توجه به احادیث فوق و غیره، تربت امام حسین صلوات اللَّه علیه تا زمانی که در حائر قرار داد به خاطر وجود ملائکه، شیاطین و أجنه کافر نمی توانند بر آن وارد شوند ولی وقتی برداشته می شود، تعداد زیادی از شیاطین و أجنه کافر، به خاطر حسادت بر انسان ها، برای فاسد کردن و بردن برکت تربت امام حسین صلوات اللَّه علیه آماده می شوند و حتی موقعی که در دست شخص قرار دارد آن را لمس می کنند که موجب از بین رفتن اکثر خوشبویی آن می شوند و در نتیجه کارآیی آن برای شفای بیماریها مخدوش می شود.
لذا در روایات فوق توصیه شده است که وقتی تربت را از حائر حسینی برداشتیم، آن را پنهان کنیم و زیاد ذکر إلهی بر آن بگوییم و به وسیله قرائت سوره قدر، بر آن مهر و قفل بزنیم تا از دسترسی شیاطین و کفار جنّ محافظت گردد.

لذا مُهر زدن بر تربت قبر امام حسین صلوات اللَّه علیه این است که سوره قدر بر پارچه ای که تربت در آن بسته شده است یا ظرفی درب بسته ای که تربت در آن گذاشته شده است قرائت گردد.


✅ هر بار که تربت برای استفاده باز می شود، بعد از بسته شدن، مجدداً سوره قدر برای مُهر زدن بر آن قرائت می شود.


✅ طبق احادیث شیعه، تربت قبر امام حسین صلوات اللَّه علیه یک داروی قطعی و فوری برای کلیه بیماریها به غیر از بیماری مرگ است ولی نکته مهم این است که «برداشتن تربت» و «نگه داری تربت» و «استعمال تربت»، دارای آداب و شرایطی است که در کنار لزوم یقین به شفاء بودن تربت و ایمان و شناختن ولایت و حرمت امام حسین صلوات اللَّه علیه، باید مراعات گردد تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.


اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیَةَ وَ النَّصْر

https://t.me/porseshvapasokhe

نظرات (0)

...
نام۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹