Loading...

#سوال_1739_ آیا اینکه گفته می‌شود در طعام ولیمه عروسی مُشک بهشتی ریخته می شود مبنای روائی دارد؟!





✅ پاسخ : به روایات زیر توجه فرمایید :



1⃣عَلِیُّ بْنُ إِبْرَاهِیمَ عَنْ أَبِیهِ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ مُعَاوِیَةَ بْنِ عَمَّارٍ قَالَ: قَالَ رَجُلٌ لِأَبِی عَبْدِ اللَّهِ إِنَّا نَجِدُ لِطَعَامِ الْعُرْسِ رَائِحَةً لَیْسَتْ بِرَائِحَةِ غَیْرِهِ فَقَالَ لَهُ مَا مِنْ عُرْسٍ یَکُونُ یُنْحَرُ فِیهِ جَزُورٌ أَوْ تُذْبَحُ بَقَرَةٌ أَوْ شَاةٌ إِلَّا بَعَثَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَلَکاً مَعَهُ قِیرَاطٌ مِنْ مِسْکِ الْجَنَّةِ حَتَّی یُدِیفَهُ فِی طَعَامِهِمْ فَتِلْکَ الرَّائِحَةُ الَّتِی تُشَمُّ لِذَلِکَ.

📚 الکافی ج6ص282

معاوية بن عمار گوید : مردی به امام صادق صلوات اللَّه علیه عرض کرد : ما از طعام عروسی رائحه و بویی احساس می کنیم که مانند رایحه‌ غیر آن نیست! امام فرمودند : هیچ ولیمهٔ عروسی نیست که در آن شتری نحر شود یا گاو یا گوسفندی ذبح شود، مگر اینکه اللَّه تبارک و تعالی فرشته ای را که همراهش یک قیراط از مُشک بهشتی هست می فرستد تا آن را با غذایشان مخلوط نماید! پس آن بو که به مشام می رسد از آن است!



2⃣عَلِیُّ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ بُنْدَارَ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ عَنْ بَعْضِ الْعِرَاقِیِّینَ عَنْ إِبْرَاهِیمَ بْنِ عُقْبَةَ عَنْ جَعْفَرٍ الْقَلَانِسِیِّ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ قَالَ: قُلْتُ لَهُ إِنَّا نَتَّخِذُ الطَّعَامَ وَ نَسْتَجِیدُهُ وَ نَتَنَوَّقُ فِیهِ وَ لَا نَجِدُ لَهُ رَائِحَةَ طَعَامِ الْعُرْسِ فَقَالَ ذَلِکَ لِأَنَّ طَعَامَ الْعُرْسِ فِیهِ تَهُبُّ رَائِحَةٌ مِنَ الْجَنَّةِ لِأَنَّهُ طَعَامٌ اتُّخِذَ لِلْحَلَالِ.

📚 الکافی ج6ص282


جعفر گوید : من به امام صادق صلوات اللَّه علیه گفتم : ما غذا درست می کنیم و آن را نیکو و خوب و آراسته می کنیم ولی از آن رائحه و بوی طعام عروسی را نمی یابیم!
امام فرمودند : این به خاطر آن است که در طعام عروسی رائحه ای از بهشت وزیده می شود، زیرا آن غذایی است که برای حلال درست شده است!




اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِیَةَ وَ النَّصْر

https://t.me/porseshvapasokhe

نظرات (0)

...
نام۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹