Loading...

#سؤال_1515_ برای حفظ از شرّ #سلطان‌ چه راهکاری در روایات آمده است؟



✅ برخی از اعمال و أدعیه حفظ از شرّ سلطان


1⃣امام صادق صلوات اللَّه علیه فرمود : همانا یکی از شما خوف از #سلطان بر او زیاد می شود و این نیست مگر به خاطر #گناهان! پس تا جایی که می توانید از گناهان پرهیز کنید و به آن ادامه ندهید!

📚کافی ج ۲ ص ۲۷۵


2⃣امام باقر صلوات اللَّه علیه به عبدالله بن عبدالرحمن فرمود : آیا دعائی به تو تعلیم ندهم که ما اهل بیت وقتی امری ما را اندوهگین می کند یا از شرّ سلطان یا امری که در برابر آن توانایی نداریم خوف داریم می خوانیم؟ من گفتم : بله! پدر و مادرم به فدایت ای فرزند رسول اللَّه! پس امام فرمودند : بگو :

یَا کَائِناً قَبْلَ کُلِّ شَیْ ءٍ وَ یَا مُکَوِّنَ کُلِّ شَیْءٍ وَ یَا بَاقِی بَعْدَ کُلِّ شَیْءٍ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ وَ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا

(به جای «کذا و کذا» امر مورد نظر ذکر می شود)

📚مهج الدعوات ص۲۱۶


3⃣یکی از اصحاب گوید : من به امام صادق صلوات اللَّه علیه گفتم : من مردی هستم که درد و بیماری زیاد دارم و هیچ دارویی را ترک نکرده ام مگر اینکه با آن مداوا کرده ام! امام فرمودند : چرا از تربت قبر حسین علیه السلام غافلی! چرا که آن شفای از هر درد و امان از هر خوف می باشد.
تا آنجا که گوید من گفتم : شفای از هر درد را شناختم، چگونه امان از هر خوف و ترس است؟! امام فرمود : هنگامی که از #سلطان یا غیر آن ترس داشتی، از منزل بیرون نرو مگر اینکه مقداری از تربت قبر حسین علیه السلام همراه تو باشد و هنگامی که آن را برداشتی بگو :

اللَّهُمَّ إِنَّ هَذِهِ طِینُةُ قَبْرِ الْحُسَیْنِ وَلِیِّکَ وَ ابْنِ وَلِیِّکَ أَخَذْتُهَا حِرْزاً لِمَا أَخَافُ وَ لِمَا لَا أَخَافُ

چرا که گاهی اوقات چیزهایی بر تو وارد می شود که خوف آن را نداشتی!
آن مرد گوید : من آن را همانگونه که امام به من فرموده بود برداشتم، پس اللَّه بدن من را سلامتی داد و همانگونه که به من فرموده بود، برای من امان از چیزی بود که ترس آن را داشتم یا ترس آن را نداشتم و به حمد الهی بعد از آن ناخوشی ندیدم!

📚تهذیب ج۶ص۷۴


4⃣ابْنِ عَبَّاس گوید : علی بن ابی طالب صلوات اللَّه علیه به سوی رسول اللَّه صلی اللَّه علیه و آله آمد و چیزی از ایشان درخواست نمود؛ پس پیامبر صلی اللَّه علیه و آله فرمودند : قسم به کسی مرا به حق به نبوت برگزید، نزد من نه کم و نه زیاد نیست، ولی من چیزی به تو تعلیم می دهم که خلیلم جبرئیل برایم آورد و گفت : ای محمد! این هدیه ای است برای تو از جانب اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ که اللَّه با آن تو را اکرام نموده است و به أحدی از انبیاء پیش از تو عطا نکرده است و آن نوزده حرف است که هیچ گرفتار و بلا دیده و محزون و غمگینی و در نزد #سرقت و #آتش_سوزی آن را نمی خواند و هیچ بنده ای که از #سلطانی بترسد آن را نمی گوید، مگر اینکه اللَّه غصه و مشکل او را برطرف می کند و آن 19 حرف است که چهار حرف آن بر پیشانی اسرافیل و چهار حرف آن بر پیشانی میکائیل و چهار حرف آن بر اطراف عرش و چهار حرف آن بر پیشانی جبرائیل و سه حرف از آن آنجا که اللَّه بخواهد نوشته شده است!
امیرالمؤمنین صلوات اللَّه علیه برخاست و فرمود : ای رسول اللَّه! چگونه آن دعا را بخواند؟ فرمود : بگو :

یَا عِمَادَ مَنْ لَا عِمَادَ لَهُ وَ یَا ذُخْرَ مَنْ لَا ذُخْرَ لَهُ وَ یَا سَنَدَ مَنْ لَا سَنَدَ لَهُ وَ یَا حِرْزَ مَنْ لَا حِرْزَ لَهُ وَ یَا غِیَاثَ مَنْ لَا غِیَاثَ لَهُ وَ یَا کَرِیمَ الْعَفْوِ وَ یَا حَسَنَ الْبَلَاءِ وَ یَا عَظِیمَ الرَّجَاءِ یَا عِزَّ الضُّعَفَاءِ یَا مُنْقِذَ الْغَرْقَی یَا مُنْجِیَ الْهَلْکَی یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ أَنْتَ الَّذِی سَجَدَ لَکَ سَوَادُ اللَّیْلِ وَ نُورُ النَّهَارِ وَ ضَوْءُ الْقَمَرِ وَ شُعَاعُ الشَّمْسِ وَ دَوِیُّ الْمَاءِ وَ حَفِیفُ الشَّجَرِ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ أَنْتَ وَحْدَکَ لَا شَرِیکَ لَکَ
سپس بگو :
اللَّهُمَّ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا

(به جای «کذا و کذا» حاجت مورد نظر ذکر می شود)

چرا که تو از جای خود برنمی خیزی مگر اینکه برایت مستجاب شود. إن شاءاللَّه

📚خصال ج۲ص۹۶


5⃣امام صادق صلوات اللَّه علیه فرمود : کسی که هر روز ده بار بگوید :

أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَحْدَهُ لَا شَرِیکَ لَهُ إِلَهاً وَاحِداً أَحَداً صَمَداً لَمْ یَتَّخِذْ صَاحِبَةً وَ لَا وَلَداً

اللَّه براي او ۴۵ هزار حسنه می نویسد و ۴۵ هزار گناه محو می کند و ١٠ درجه برایش بالا می برد و برایش در آن روز حرز و پناه از #شیطان و #سلطان می باشد و کبیره ای از گناهان او را فرا نمی گیرد!

📚محاسن ص۳۱

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ و الْعَافیَةَ و النَّصْر

https://t.me/porseshvapasokhe

نظرات (0)

...
نام۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹